Dyrlæger bruger SimHerd

Kontakt din dyrlæge for at få lavet en analyse

En SØA giver dig en 2-siders oversigt over det økonomiske potentiale i 15 indsatsområder for din besætning.

“Analysen er uundværlig når der snakkes handlingsplanen.”
Heine Kuhr, Rødkærsbro, 500 årskøer

“En SØA giver min kvartalsrapport større vægt: et rigtigt godt redskab til prioritering af indsatsen.”
Dyrlæge Jørgen Madsen, Trehøje Dyrlægerne

I analysen undersøges om vaccinen mod Coli yverbetædendelse og St. Aureus kan betale sig i din besætning. Analyse tager udgangspunkt i tre videnskabelige studier af vaccinen.

SimHerd bruges til at undervise på universiteter (dyrlæger, agronomer og PhD studerende) men også på landbrugsskoler (produktionsledere). De akademiske brugere har mulighed for at se på specifikke mekanismer på ko-niveau (vekselvirkninger mellem sygdomme for eksempel). De mere praktisk orienterede elever bruger SimHerd til at se på økonomien i sundere køer eller forskellige inseminerings- eller udsætningsstrategier.

  • Alle dyrlæger tilknyttet Dyrlæger & Ko har licens til at bruge SimHerd i alle deres besætninger.
  • Kvægdyrlægerne Kronborg har også en aftale med SimHerd A/S om brug af modellen i alle deres besætninger.
  • Desuden er der mange praksis men også rådgivercentre som bruger SimHerd til ad hoc opgaver.

Hvad er licensprisen på SimHerd?

En årslicens til SimHerd koster 1050 kr. pr. besætning. For denne pris må man simulere et ubegrænset antal simuleringer med modellen. I kombination med årslicensen kan SØA-modulen tilkøbes. Med et tryk på SØA-knappen dannes en sundhedsøkonomisk analyse (SØA). Prisen på modulen er 495 kr. om året (udover licensprisen på 1050 kr.). Til denne pris må man lave et ubegrænset antal SØA-er.

 

 

Du betaler kun pr. besætning hvori du bruger modellen. Du kan selv oprette og få adgang til alle dine besætninger. Dit forbrug registreres automatisk og du modtager fakturaen baseret på forbruget. Du modtager fakturaen indenfor 1 måned efter den første anvendelse hvorpå slutdatoen af årslicensen fremgår. Definitionen af “anvendelse af modellen” er at du opretter et scenarie og klikker på knappen “kør”. Din SimHerd konto er dog altid åben! Uanset antallet af besætninger som du har liggende på din konto, så må du til enhver tid se på de analyser du har lavet og du må tilpasse priserne. At bruge modellen (dvs. at køre modellen = klik på “kør”) udløser en faktura.

Læs også licensbetingelserne. Nye priser gælder fra den 1. maj 2017. Priserne er eksklusiv moms.  Kontakt Jehan Ettema ved at sende en mail til je@simherd.com, hvis du har spørgsmål.